Onze diensten voor werkgevers

Tech Talent is een consulting bureau voor technische vakmensen dat is opgericht in 2021. Door de stijgende vraag naar technische personeel is het meer dan ooit nodig om de juiste mensen vast te krijgen zodat de installaties correct onderhouden worden. Door de jarenlange ervaring in diverse technische sectoren wil Tech Talent zich inzetten in het bijstaan van klanten voor het uitvoeren van onderhoud, reviseren van de installaties en het oplossen van storingen. 

Productiebedrijven zijn ondertussen flink verouderd en hebben stevige onderhoud en revisies nodig om nog jaren mee te kunnen gaan. Hiervoor hebben bedrijven wel de juiste vakmensen nodig om de klus geklaard te krijgen. In de huidige arbeidsmarkt is dit een grote uitdaging, omdat werkgevers deze vacatures niet ingevuld krijgen. Bedrijven kiezen meer en meer voor outsourcing en consulting voor het uitvoeren van onderhoud of het realiseren van projecten. 

Hierbij maken wij het verschil. Wij denken mee met uw bedrijf en zorgen voor een unieke samenwerking dat enkel voor uw bedrijf wordt toegepast. In een concurrerende markt waar winst de motiverende factor is, willen wij ons onderscheiden als strategische partner van uw bedrijf. Tech Talent kiest voor een langdurige samenwerking met zijn klanten, waarbij kwaliteit en exclusiviteit onze fundering vormen. 

Wij staan klaar voor uw CAD-tekeningen, elektrische ontwerpen, mechanische plannen, conceptuele werkzaamheden of hands-on management.

Wij zorgen ervoor dat uw apparatuur, systemen en installaties soepel blijven werken en storingen tot een minimum worden beperkt.

Wij verbeteren en optimaliseren uw productieprocessen en installaties door het transformeren van uw productieomgeving en het minimaliseren van verspillingen.

Onze werkwijze

Voordat we aan de slag gaan met onze klant, maken we samen diverse afspraken rond de opdracht. Afhankelijk van het project, doen we eerst een project bespreking en bepalen we de eisen van de werkgever. 

Hierna wordt er een project scope opgesteld waarbij de werkzaamheden van het project worden beschreven en waarbij de looptijd van de overeenkomst wordt afgesproken met de klant.

Vervolgens kiezen we de consultant die het best past voor dit project en vindt er een  kennismaking met de consultant plaats. 

Tot slot zal Tech Talent overgaan tot het uitvoeren van het project waarbij de beste consultants u van dienst zullen zijn gedurende de looptijd van het project.

Onze missie

Wij zijn een technisch consulting bureau die gespecialiseerd is in het uitvoeren van technisch onderhoud, revisies en projecten. Onze activiteiten zijn gericht op het bijstaan van onze klanten voor al hun technische werkzaamheden zoals periodiek onderhoud, revisies en uitvoeren van projecten. 

Tech Talent hecht veel belang aan een transparante communicatie en ziet iedere klant als een partner. Er wordt continu gecommuniceerd met de klanten waarbij ze periodiek een verslag krijgen over de stand van zaken. Wij willen zorgen dat bedrijven worden ontlast van hun activiteiten rond onderhoud en projecten zodat ze zich volledig kunnen focussen op hun kernactiviteiten. 

Bovendien staat Tech Talent voor kwaliteit, en niet kwantiteit. Wij zijn niet tevreden van ons werk als u dat niet bent. Onze consultant zullen alle opdrachten uitvoeren met de grootste zorg en instaan voor het correct opleveren van alle werkzaamheden. Wie kiest voor Tech Talent, kiest voor zekerheid!

Onze visie

Wij willen graag uitgroeien tot een gewaardeerde en gerespecteerde bureau die gepositioneerd staat als de grootste consulting bureau voor technisch vakmensen in de Benelux. 

Doorheen de tijd willen wij onze diensten nog verder uitbreiden zodat we een onmisbare schakel worden in de technische wereld. Bedrijven hebben een langdurige partner nodig die ze kunnen vertrouwen met al hun installaties en projecten. Wij willen graag die partner worden voor hun, waarbij we streven naar een langdurige samenwerking.

Samen een plan uitwerken?

Laat je overtuigen door de gedreven werkwijze van Tech Talent.